Gratis Schatting

Ongetwijfeld spelen er bij de verkoop van uw woning verschillende vragen door uw hoofd. Hoe kan ik mijn woning aan de maximale prijs verkopen? Hoe bereik ik zoveel mogelijk geïnteresseerden? Hoe verloopt de prijsonderhandeling en hoe krijg ik alles afgestemd op de verhuis naar mijn nieuwe woning?

Bij het beantwoorden van die vragen bent u op zoek naar zekerheid, naar duidelijke taal en integer vakmanschap. Precies datgene wat Urbis  Immo biedt.

Urbis Immo bekijkt uw vastgoed met een frisse blik, vanuit eigen ervaring en vanuit het oog van de koper. Na de analyse, een waardebepaling en het advies van een styliste gaan wij over tot een succesvolle verkoop tegen de juiste prijs.

De manier waarop een woning de juiste koper vindt, evolueert met de dag. Als makelaar is het onze opdracht om in te spelen op alle nieuwe evoluties en deze ten volle te benutten om jou als eigenaar optimaal van dienst te zijn.

 

Gratis* waardebepaling:

Een uitgekiend verkoopproces zorgt ervoor dat we verkopen tegen de beste verkoopprijs en niet tegen zomaar “een prijs”. Iedereen is benieuwd naar de prijs van zijn/haar huis. Wij zorgen voor een optimale prijszetting.

 

* bij ondertekenen exclusieve opdracht tot verkoopbemiddeling

 

Innovatieve verkoopmethodes:

Steeds een passende oplossing voor een snelle verkoop van uw huis.

 

Verkoopstyling:

De kunst van verkoopstyling is het zo goed mogelijk presenteren van je huis. Investeren in een huis dat je verkoopt? Dit lijkt absurd, maar de ervaring leert ons het tegendeel. Elke vastgoedmakelaar kan je bevestigen dat huizen die er netjes, fris en gezellig uitzien, snel en tegen een goede prijs van eigenaar wisselen.

 

Doorgedreven marketing:

Door de juiste wegen te bewandelen, zorgen we ervoor dat we de juiste kopers vinden. Geen loze woorden maar effectieve & efficiënte daden!