Urbis IMMO

U staat op punt uw woning te verkopen/verhuren? Ongetwijfeld spelen er bij de verkoop van uw woning verschillende vragen door uw hoofd. Hoe kan ik mijn woning aan de maximale prijs verkopen? Hoe bereik ik zoveel mogelijk geïnteresseerden? 

Bij het beantwoorden van die vragen bent u op zoek naar zekerheid, naar duidelijke taal en integer vakmanschap. Precies datgene wat Urbis Immo biedt.

Urbis Immo bekijkt uw vastgoed met een frisse blik, vanuit eigen ervaring en vanuit het oog van de koper. Na de analyse, een waardebepaling en het advies van een styliste gaan wij over tot een succesvolle verkoop tegen de juiste prijs aan de hand van 2 methoden: "Best Offer" of "Verkoop in 10 stappen".

Uw appartement optimaal verhuren, dat is de specialiteit van de Urbis Verhuurdienst. Dankzij onze verhuurservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een huurder of de administratieve rompslomp die bij de verhuur van uw appartement komt kijken. Binnen deze dienst heeft u de keuze tussen klassieke verhuur of verhuur via de Urbis Rentmeester.

2 verkoopconcepten

Verkoopconcept 1:
Urbis "Best Offer"

Dankzij het systeem van biedingen wordt de verkoopprijs geoptimaliseerd. Dit is een methodiek die snel en efficiënt werkt. Kandidaat-kopers worden op 1 door u bepaalde dag uitgenodigd om een bod uit te brengen.

Lees meer 

verkoop in 10 stappen

Verkoopconcept 2:
Verkoop in 10 stappen

Na een bezoek van onze homestyliste bepaalt Urbis in overleg met u de prijs van uw pand, waarna wij uw vastgoed in de spotlights zetten.

Lees meer 

gratis waardebepaling

Gratis* waardebepaling : 1 van de voordelen

Een uitgekiend verkoopproces zorgt ervoor dat we verkopen tegen de beste verkoopprijs en niet tegen zomaar “een prijs”. Iedereen is benieuwd naar de prijs van zijn/haar huis. Wij zorgen voor een optimale prijszetting. 

Lees meer 

2 verhuurdiensten

Klassieke verhuur

Om de verhuur van uw appartement te stimuleren, zorgt Urbis Vastgoedgroep er met doelgerichte prospectie en publiciteit voor dat uw belegging wordt opgepikt door het juiste doelpubliek. Reeds tijdens de bouw van een project leggen wij huurreserves aan door per project wachtlijsten te creëren waar geïnteresseerde, potentiële huurders zich vrijblijvend kunnen op inschrijven totdat er verhuurappartementen vrijkomen. 

Lees meer

Verhuur via de Urbis Rentmeester

Een rentmeester beheert uw vastgoed van A-Z. Hij zorgt er niet enkel voor dat uw pand is verhuurd, maar is ook het aanspreekpunt voor de verdere verhuringsduur. 

Bovendien geniet u bij een samenwerking met een rentmeester van talloze voordelen. 

Lees meer

Immo in de kijker

Meer aanbod Bekijk hier ons volledige aanbod Te koop Te huur
Schat uw woning