Verkoop in 10 stappen

U wenst uw huis of appartement te verkopen en te genieten van onze extra dienstverlening? Wij komen langs met de vastgoedstyliste en professionele fotograaf om uw vastgoed op zijn best via een doelgerichte publiciteit op de markt te plaatsen.

VOORDELEN:

• Bezoeken op maat

• Steeds marktconforme prijs

• Breed potentieel aan klanten

• U kiest zelf wie uw huis koopt

 

 

WERKWIJZE 10 STAPPEN:

1. Correcte waardebepaling

Na een grondig plaatsbezoek zullen we de marktconforme waarde van uw eigendom aan u toelichten. Dit geheel vrijblijvend en als eerste contact met ons kantoor. Met onze accurate kennis van de vastgoedmarkt geven wij je een perfecte indicatie van een marktconforme en realistische verkoopprijs.

2. Samenstellen dossier

Wij stellen uw persoonlijk dossier samen en vragen alle verplichte wettelijke documenten aan, zoals bodemattest, epc, ... .

3. Home styling

Uw eigendom wordt, waar nodig, aangepast aan de wensen van de markt.

4. Professionele fotoreportage

Terwijl alle documenten opgevraagd worden, wordt uw woning deskundig in beeld gebracht door een professioneel fotograaf.

5. Verkoopsbrochure

Fotomateriaal, attesten en plannen worden in een duidelijke en overzichtelijke brochure gebundeld (print en digitaal).

6. Uw pand in de spotlights

Aan de hand van een vooropgesteld marketingplan gaan wij uw pand op een doorgedreven manier publiceren: buurtmailing, klanten database, print, internet, sociale media,...

7. Bezichtigingen eigendom

Uw pand wordt bezichtigd door kandidaat kopers die door onze medewerkers op professionele manier worden begeleid. Ze ontvangen een persoonlijk dossier over uw eigendom met alle noodzakelijke documenten en plannen.

8. Dossieropvolging

U wordt permanent op de hoogte gehouden van het resultaat van de bezoeken, van een eventueel bod en van andere verdere ontwikkelingen in uw dossier. Eventuele bijsturingen gebeuren steeds in samenspraak met u.

9. Compromis

De koper van uw pand zal op ons kantoor worden uitgenodigd om samen met u de onderhandse verkoopovereenkomst te tekenen. Dit nadat deze door uw notaris en zijn notaris werden goedgekeurd.

10. Notariële akte

Wij overhandigen uw volledige dossier aan uw notaris voor afhandeling en registratie. Ondertussen blijven wij steeds beschikbaar voor vragen en alle informatie.