Wat doet een vastgoedcoach?

Een Coach? 

De Urbis vastgoedcoach zorgt voor begeleiding bij de aankoop van investeringsvastgoed

Naast beleggingen op de bank of de beurs, is investeren in vastgoed een belangrijk alternatief. En ofschoon zowat elke Belg geboren is met een baksteen in de maag, vraagt ook deze materie vakkennis.

Want hoe door de bomen het bos zien? Er is immers een wijd verspreid aanbod, met soms aantrekkelijke presentaties en al dan niet correcte rendementsprognoses. Maar zijn al deze vastgoedinvesteringen wel zo ‘top’ als voorgespiegeld? Investeren in vastgoed vraagt een totaal andere benadering dan deze van de aankoop van een eigen woonst. Bij een vastgoedinvestering komt meer kijken dan u op eerste zicht zou denken. Uw vastgoedcoach begeleidt u bij de financiële, fiscale en juridische aspecten van uw investering.

Een vastgoedcoach luistert, analyseert en adviseert u over alle mogelijke investeringen die aansluiten bij uw profiel

  • Hoe minimaliseert u uw risico
  • Hoe optimaliseert u fiscaal
  • Hoe maximaliseert u uw rendement

 

De Urbis Vastgoedcoach volgt 4 stappen waardoor de puzzel van uw vraag, ons aanbod of zoektocht in elkaar valt rekening houdend met de analyse van uw mogelijkheden. Hierbij zal hij ook bancaire oplossingen vinden die voor u het meeste voordeel en het maximale rendement opleveren. Ook successieplanning kan een onderdeel hiervan zijn. 

ga tot het uiterste met uw spaarcenten