Chat with us, powered by LiveChat

Investeren in vastgoed

U bent op zoek naar een belegging die veiligheid combineert met een aantrekkelijk rendement? Urbis Vastgoedgroep selecteert hieronder enkele mooie investeringspanden. Lees alvast enkele van onze tips. Wenst u af en toe een investeringsopportuniteit in uw mailbox? Mail naar: info@urbis.be

Investeringsvastgoed in de kijker

Project Te koop Wetteren 3D Foto

Wetteren

Brusselsesteenweg 1

vanaf € 169 500 Meer weten
Project Te koop Sint-Niklaas

Sint-Niklaas

Wegvoeringstraat 60

vanaf € 199 000 Meer weten

Advies

verhuurgarantie

Investeren met een rentmeester

Investeren in vastgoed is en blijft een goed idee. Echter brengt een woning verhuren heel wat zorgen met zich mee. Zorgen waar u misschien onzeker over bent of helemaal geen tijd voor heeft. Een rentmeester onder de arm nemen is een mooie oplossing die slechts een kleine invloed heeft op uw rendement. 

Lees meer

investeren in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw

Investeren in vastgoed is meer dan puur rendement berekenen. Het gaat hem ook om de kosten die u heeft op korte of lange termijn, alsook de meerwaarde die u kan maken bij verkoop van uw pand. 

Lees meer

funding saving benefit

Investeren is een werkwoord

Hoe kan je zowel je kinderen helpen en tegelijkertijd zelf ook rendementen halen? Hoe vermeerder je 3% rendement tot 4%?  

Lees meer

Investeren in een (renovatie-/gerenoveerd)project

Fiscale optimalisatie, maximalisatie van uw rendement, ... mooie termen die kunnen gelinkt worden aan investeringsvastgoed. Heeft u een iets groter budget, overweeg dan het kopen van een blokje van 3 of meer appartementen. U hoeft geen rekening te houden met mede-eigenaars, u heeft geen syndic-kosten en beslist alles zelf.

Bent u starter met een mooi startbudget en woont u graag klein in het begin? Bedenk dan eens dat andere bewoners van uw gebouw, uw woonst kunnen mee helpen afbetalen.

Wij staan u graag bij bij deze denkoefening en geven u hier alvast een preview van dergelijke investeringen.

Urbis bekijkt uw groter, financiële plaatje van fiscale optimalisatie over meerwaarde creëren tot maximalisatie van uw rendement.
St-amandsberg

Sint-Amandsberg • Totaalrenovatie 4 appartementen

Hoboken

Hoboken • Totaalrenovatie 3 units