Huurkoop formule

20/09/2022 16:11:10

Huur nu uw BEN-appartement, koop later aan !

 

Voor veel mensen wordt het aankopen van een eigen woonst steeds moeilijker.Publicaties in diverse media bevestigen deze spijtige trend.Daarom neemt Urbis het voortouw om de formule van 'huurkoop' te promoten.Op die manier kan u een pand huren, met de mogelijkheid om (een deel van) deze huur af te trekken van het totale bedrag bij de uiteindelijke verkoop van het pand.

Zo kan u nu in Deerlijk, in het mooie project 'De Plukmuur' een BEN-appartement huren, om het eventueel later te kopen.

Hierdoor geniet u van twee voordelen: deze appartementen zijn 'Bijna-Energie-Neutraal', waardoor u dus meer kan sparen, en de helft van de huur mag u in mindering brengen van een gebeurlijke aankoop op termijn (tot uiterlijk 31/12/2024). Dit ‘gespaarde’ bedrag kan dan als extra eigen inbreng beschouwd worden bij de aanvraag van een hypothecaire lening.

Een concreet voorbeeld?

In de Plukmuur kan u een 1 slaapkamerappartement kopen  voor 185 000 euro (excl. kosten) of huren vanaf 650/maand. Als u dit appartement huurt, en u wenst bijv. na 2 jaar het pand aan te kopen, dan wordt de helft van de huur (325 euro x 24 = 7800 euro) als voorschot op uw aankoop verrekend. Dan heeft u dus super goedkoop gehuurd én goed gespaard voor een eigen woonst, waardoor u veel gemakkelijker een bancair krediet zal bekomen.

Addertjes onder het gras, kleine lettertjes? Helemaal niet! U heeft geen enkele verplichting tot aankoop, wij bieden u de kans om het appartement waarin u nu woont te kunnen aankopen gedurende een vastgestelde periode.

Interesse ?

Contacteer ons dan snel op nummer 09 233 15 30 of mail naar info@urbis.be.

En dan praten we dit graag bij, in het appartement van uw dromen!

 

Met vriendelijke groet

Urbis Vastgoedgroep