Nieuwbouwzondag 24 april

20/09/2022 16:11:10

Nieuwbouwzondag is terug en Urbis Vastgoedgroep stelt maar liefst vijf nieuwbouwprojecten aan u voor. Op zondag 24 april bent u welkom voor een rondleiding met een hapje en drankje en kan u bij onze makelaars terecht met al uw vragen. Graag lichten wij u kort onze nieuwbouwprojecten toe:

 

De Plukmuur – Deerlijk (10u-12u & 13u-16u)

In het hartje van Deerlijk situeert zich het nieuwbouwproject ‘De Plukmuur’. Het project bestaat uit een mix van 18 BEN-appartementen met 1 of 2 slaapkamers die elk beschikken over een terras of over een private tuin. De appartementen zijn verdeeld over 2 blokken met een ondergrondse parking. Naast de individuele tuin/terrassen kan U ook heerlijk vertoeven in de gemeenschappelijke tuin die volledig omgeven is met plukvruchten.

📍Stationsstraat 28 & 30 - 8540 Deerlijk

 

Olympia – Zulte, Machelen (10u-12u)

Woonproject Olympia is uniek in zijn soort.  In de 1ste fase bestaat het project uit 8 BEN-woningen met 3 of 4 slaapkamers (waarvan 3 reeds verkocht) en 3 commerciële panden. Je geniet er van je privatieve woonst en tuin maar tegelijk profiteer je daarbij ook van het gemeenschappelijk groen, speel-, en stockageruimte.

📍Polderstraat 22 & Rijksweg 53 – 9870 Zulte, Machelen

  

TexNov – Oudenaarde (14u-16u)

Dit prachtige woonproject bestaat uit 18 residentiële halfopen en gesloten woningen. De woningen beschikken over minstens 3 tot 5 slaapkamers, geïnstalleerde keuken, badkamer met inloopdouche, zolder, oprit en aangelegde tuin met terras. Alle woningen zijn afgewerkt met de nieuwste technieken zoals vloerverwarming en -verkoeling met een warmtepomp en zijn Bijna-Energie-Neutraal.
📍Graaf van Landastraat 47– 9700 Oudenaarde  

 

MoMo – Wondelgem (10u-12u)

Momo is een kleinschalig nieuwbouwproject met 3 verschillende lichtrijke appartementen (waarvan al reeds 1 verkocht), 1 woning en een casco handelspand. Elk appartement wordt getypeerd door zijn terras, grote lichtpartijen en bijzonder energiezuinige opzet. Daarnaast zijn er voor enkele appartementen aparte zonnepanelen voorzien die verdere duurzaamheid tijdens het bewonen garanderen.

📍Molenstraat 68 – 9032 Wondelgem  

 

Smedenpoort – Aalter (14u-16u)

! 80% VERKOCHT !

Stadswaag biedt u de keuze uit ruime, lichte appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en grote terrassen die uitkijken op de binnentuin. Deze appartementen in fase II zijn reeds opgeleverd. Dit zijn 47 nieuwbouwappartementen met een mooi ruim terras. Ze kijken op enkele na uit op het gezellige binnenplein en achteraan heeft u zicht op het park.

📍Smedenpoort 1 – 9880 Aalter   

 

Interesse? Kom zeker langs om onze nieuwbouwprojecten te ontdekken.

Tot dan!

Urbis Vastgoedgroep