Nieuwbouwzondag 23 oktober

26/09/2022 10:38:00

De tweede Nieuwbouwzondag van het jaar komt eraan. Op zondag 23 oktober bent u welkom voor een rondleiding met een hapje en drankje en kan u bij onze makelaars terecht met al uw vragen. Graag stellen wij u de volgende drie nieuwbouwprojecten voor:

 

De Plukmuur – Deerlijk (10u-12u & 13u-16u)

De Plukmuur bestaat uit een mix van 18 BEN-appartementen met 1 of 2 slaapkamers die elk beschikken over een tuin of terras. Er is een ondergrondseparking aanwezig met 27 autostaanplaatsen en fietsenstalling. De appartementen zijn reeds volledig geschilderd en instapklaar! De materialen voor de interieurs werden met zorg uitgekozen. Naast de individuele tuin/terrassen kunnen de bewoners ook heerlijk vertoeven in de gemeenschappelijke tuin die volledig ommuurd is met plukvruchten.

📍Stationsstraat 28 & 30 - 8540 Deerlijk

 

Olympia – Zulte, Machelen (10u-13u)

Daar waar vroeger de Olympia-wasmachines vervaardigd werden, komt nu het woonproject Olympia, degelijk en gezellig wonen. Dit woonproject is uniek in zijn soort. In de 1ste fase bestaat het project uit 8 BEN-woningen met 3 of 4 slaapkamers (waarvan 3 reeds verkocht) en 3 commerciële panden. U geniet er van uw privatieve woonst en tuin maar tegelijk profiteert u daarbij ook van het gemeenschappelijk groen, speel-, en stockageruimte.

📍Polderstraat 22 & Rijksweg 53 – 9870 Zulte, Machelen

  

Smissenhof - Oosterzele (10u-12u)

Dankzij een doorgedreven architectuur en gedurfde bouwkeuze, wordt hier binnenkort een mooi eco-woonproject gerealiseerd van 4 woningen met private tuin. De gevels zullen bestaan uit een combinatie van witte baksteen en houten gevelaccenten, maar vooral de keuze voor CLT (Cross Laminated Timber) als basis voor de woningen is bijzonder Hierdoor wordt een zeer hoge isolatiewaarde bekomen met een fantastisch binnenklimaat. Binnen Oosterzele is de "Smissenbroek" gekend als een rustige straat met vooral alleenstaande woningen. Het is een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen, door de gemakkelijke verbinding met de fiets of wagen naar het centrum.


📍Smissenbroek 2 – 9860 Oosterzele  

 

Interesse? Kom zeker langs om onze nieuwbouwprojecten te ontdekken.

Meer info via 09 233 15 30 of via info@urbis.be

Tot dan!

Urbis Vastgoedgroep