Investeringsavond 13 september

7/09/2023 17:51:28

 We nodigen u graag uit voor de investeringsavond op het project Stille Waters in Puurs-Sint-Amands. Een zeldzaam project dat wat betreft kwaliteit en ligging er bovenuit steekt en dat u op korte termijn al een mooi rendement kan opleveren.

Stille Waters is gelegen in Sint-Amands, vlakbij de prachtige Scheldeboorden, waar in de toekomst met het voorziene masterplan sowieso een sterke meerwaarde wordt gecreëerd. Deze zeer kwalitatief gebouwde residentie springt er uit door zijn afwerking en slimme invulling, waarbij bewoners een unieke combinatie van privacy en een grote verbondenheid ervaren.

Op vandaag zijn er nog 6 appartementen te koop en wonen de eerste bewoners al in hun nieuwe thuis. Dit project staat er dus en bewijst nu al zijn positieve troeven.

Wat betekent onbezorgd investeren? Enkele sterke elementen:

  • We voorzien een investeringspakket voor de volledige afwerking, waarbij het appartement instapklaar wordt opgeleverd tot in de kleinste details. U hoeft niks meer te doen, maar ook de huurder moet niet beginnen boren.
  • De huurgarantie geeft u de zekerheid van uw inkomsten gedurende de eerste twee jaar, terwijl wij mee instaan voor de opvolging.
  • In de bloeiende regio is er duidelijk nood aan kwalitatieve huurappartementen, waarbij op vandaag heel weinig te huur staat.
  • De prachtige omgeving straalt rust en zelfs een vakantiegevoel uit, ideaal geschikt voor een trouw huurderspubliek.
  • Ondanks de rustige locatie ben je tegelijk niet veraf van de grote invalswegen zoals de A12 en N16, wat het een ideale uitvalsbasis maakt.
  • De bouw van dit project is door ontwikkelaar Degero volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitgevoerd en dergelijk resultaat maakt u niet vaak mee, wat uw zekerheid op meerwaarde garandeert.

 

Op woensdag 13 september om 19 uur ontvangen we u graag ter plaatse , zodat u het project kan ‘voelen’, maar tegelijk voorzien wij u van meer tekst en uitleg over de verhuurmogelijkheden, het rendement en de huurgarantie. Op die manier wordt investeren in vastgoed laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

 

📅 Woensdag 13 september om 19u.
📍Romain Steppestraat 88 – 92, Puurs-Sint-Amands

Inschrijven kan via deze link!

Hopelijk tot dan!