Infoavond huurkoop te Brugge

6/12/2022 12:00:42

SCHRIJF U HIER IN VOOR ONZE INFOAVOND over Huurkoop 

Infoavond huurkoop:

- Wanneer: woensdag 21 december om 19u

- Wat: info over huurkoop en bezichtigen van appartementen te Brugge

- Waar: Blokstraat 41 - 8000 Brugge 

- Verplicht inschrijven!

 

Wat is huurkoop?

Voor veel mensen wordt het aankopen van een eigen woonst steeds moeilijker. Urbis neemt daarom het voortouw om de formule van ‘huurkoop’ te promoten. Op deze manier kan u de helft van uw huishuur inbrengen als spaargeld mits aankoop van de woning binnen een bepaalde termijn. 

Concreet wil dit zeggen:  oorspronkelijke aankoopprijs - gespaard huurgeld = verlaagde aankoopprijs  

 

Wie kan huurkopen?

Iedereen die een normale huishuur kan betalen, kan huurkopen. Dit proces zorgt ervoor dat u kan sparen voor het bedrag dat banken vragen als inbreng bij het aankopen van uw huis. 

 

Bij welke panden is dit mogelijk?

Urbis biedt dit concept aan bij gerenoveerde appartementen of nieuwbouwprojecten. Zo hebben we sinds kort zeven appartementen in de aanbieding in het hartje van Brugge (residentie Elisabeth). Ook bij de Plukmuur in Deerlijk kan men kiezen om te huurkopen. 

 

Een concreet voorbeeld nodig?

Binnenkort biedt Urbis 7 appartementen te Brugge aan met parking en berging. Deze appartementen bevinden zich op een rustige locatie, nabij het centrum. Elk appartement werd grondig gerenoveerd, heeft een terras of een  tuintje en zal volledig geschilderd worden. Deze appartementen geven u de mogelijk om te huurkopen, mits aankoop van de woning na maximaal 60 maanden. 

 

Interesse? 

Kom langs tijdens onze infoavond in Residentie Elisabeth te Brugge op woensdag 21 december om 19u. We leggen u dan graag alles uit over het huurkoop proces en tonen u met trots onze gerenoveerde appartementen. 

Adres: Blokstraat 41 - 8000 Brugge

 

inschrijven voor infoavond

Urbis Vastgoedgroep