Huis kopen via Best Offer

19/11/2019 15:04:16

Hoe verloopt een BEST OFFER DAY? 

Momenteel is er een Best Offer in Oostende (23 november) en 2 appartementen in Aalst (30 november) gepland. 

 

U bent op zoek naar een woning?

U heeft uw oog laten vallen op een Best Offer-woning van Urbis Vastgoedgroep. Neem dan al gerust contact op met ons kantoor via mail of telefoon voor alle documenten van dit pand. 

 

 PRIJS?

Urbis Vastgoedgroep heeft na een grondig onderzoek samen met de huidige eigenaar van de woning een instelprijs bepaald.

 BEST OFFER DAY

Kom op de Best Offer Day, hier 15 juni tussen 10u en 12u naar het pand waar u een rondleiding en antwoorden op al uw vragen krijgt.   

HET BOD

Na uw bezoek heeft u een idee wat dit pand voor u waard is. Elke bezoeker op die dag, kan een bod uitbrengen in een gesloten envelop.

BEST OFFER

Uw bod wordt aan de eigenaar voorgelegd. Heeft u het beste bod? Dan bent u nu de gelukkige nieuwe eigenaar!

De voordelen? 

De eigenaar heeft een instelprijs gegeven in samenspraak met de makelaar die lager is dan hetgeen de eigenaar echt zelf wil ontvangen. Er is dus mogelijkheid, bij weinig interesse dat u echt een koopje doet. Bovendien zal je bij deze manier van kopen, niet snel meer bieden dan hetgeen je er zelf wil voor geven. 

 

De nadelen?

Je moet snel beslissen. Dat klinkt griezeliger dan het is. Uiteindelijk weten de meeste mensen al bij het binnenkomen van het pand of dit is wat ze zoeken of niet. Een huis kopen (althans voor eigen bewoning) is een vrij emotionele stap. Je krijgt al snel een "thuis-gevoel" na enkele minuten of je krijgt het niet. 

Als makelaar zijn wij ook verplicht alle gebreken aan te stippen zodat u hier als koper niet voor verrassingen komt te staan.